Retur och byte

Fria byten! Du har full retur- och bytesrätt inom 21 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Originalpåse samt de olika lappar som sitter på plagget från början måste vara kvar. Vi går igenom din retur inom en vecka efter att vi har mottagit den. Har du betalat med kort eller swish för vi tillbaka pengarna direkt till kortet. Om du har valt att betala med faktura så mejlar vi ut en ny faktura med rätt belopp.

Vid frågor angående din faktura - Ring Resurs Banks kundtjänst på 0771-112233.


SÅ HÄR GÖR DU EN RETUR:

1. Fyll i din retursedel med namn, ordernummer och ditt ärende (Tex byta storlek eller få pengarna tillbaka). Det går även bra att skriva på en vanlig papperslapp. Lägg retursedeln tillsammans med produkten i den återförslutbara påsen du fick varan i och tejpa igen.

2.
Klistra på den medföljande returetiketten på påsen. Du debiteras då 59kr vid retur och 0kr vid byte. Du kan också skicka varan på annat sätt. Adressen är då Paapi, Verkstadsgatan 9, 43442 Kungsbacka.

3.
Lämna in påsen på ett ombud för Postnord. Vi tar hand om din retur så fort vi kan och återbetalar dina pengar direkt när vi ser att din vara är i godkänt skick. Tänk på att det kan ta ett par dagar innan pengarna syns på ditt bankkonto.


OBS! Kom ihåg att det är du som är ansvarig för varan på tillbakavägen till oss. När skor returneras så är det inte okej att bara tejpa igen skolådan och skriva adressen direkt på lådan, utan någon form av omslagspåse/papper måste användas. Underkläder som har blivit uppackade kan ej returneras.

REKLAMATION

Vid reklamationsärenden eller trasig vara måste du alltid först kontakta Paapi på kundservice@paapi.se. Har vi samma vara på lager skickar vi ut en ny likadan vara till dig. Om skadan går att laga ersätter vi dig för lagningen upp till en rimlig nivå. Man får inte göra åverkan i plagget utan att först ha fått klartecken från Paapi. Om varan ska skickas tillbaka får du en returfraktsedel på mejl som du skriver ut och tejpar på din förpackning.