Retur och byte


RETUR & BYTE


Fria byten! Om du vill byta storlek tex så kan du använda den medföljande returetiketten utan extra kostnad. Du har full retur- och bytesrätt inom 21 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Originalpåse samt de olika lappar som sitter på plagget från början måste vara kvar. Vid retur av varor betalar du själv returfraktkostnaden eller använder den bifogade retursedeln(du debiteras 59kr). Vi går igenom din retur inom en vecka efter att vi har mottagit den. Har du betalat med kort för vi tillbaka pengarna direkt till kortet. Om du har valt att betala med faktura så stryker vi den helt enkelt, såvida du inte redan har betalat den. Då måste du kontakta Resurs angående återbetalning. OBS! Underkläder som har blivit uppackade kan av hygieniska skäl ej returneras.


SÅ HÄR GÖR DU:


- Lägg den vara du vill returnera i originalpåsen, som har en tejpremsa så att du enkelt kan försluta den, eller liknande förpackning. - Fyll i din retursedel där du förklarar vem du är och vad du vill göra. Tex byta storlek eller få pengarna tillbaka. Det går även bra att skriva på en vanlig papperslapp. - Skicka tillbaks varan till Paapi, Verkstadsgatan 9, 43442 Kungsbacka. Här kan du om du vill använda den medföljande returetiketten som klistras på påsen men du kommer då debiteras 59kr för detta. Gynnsamt för dig som skickar tillbaks varor som överstiger 1kg i vikt. Glöm inte skriva avsändaradress tydligt på förpackningen om du inte använder returfraktsetiketten. Vi tar hand om din retur så fort vi kan och återbetalar dina pengar direkt när vi ser att din vara är i godkänt skick. Tänk på att det kan ta ett par dagar innan pengarna syns på ditt bankkonto. OBS! Kom ihåg att det är du som är ansvarig för varan på tillbakavägen till oss. När skor returneras så är det inte okej att bara tejpa igen skolådan och skriva adressen direkt på lådan. Någon form av omslagspåse/papper måste användas.


REKLAMATION


Vid reklamationsärenden eller trasig vara måste du alltid först kontakta Paapi på info@paapi.se. Har vi samma vara på lager skickar vi ut en ny likadan vara till dig. Om skadan går att laga ersätter vi dig för lagningen upp till en rimlig nivå. Man får inte göra åverkan i plagget utan att först ha fått klartecken från Paapi. Om varan ska skickas tillbaka får du en returfraktsedel på mail som du skriver ut och tejpar på din förpackning.