Om PaapiHISTORIA

Paapi startade 2006 som en fysisk klädbutik söder om Göteborg. 2008 började vi även att sälja på nätet för att en kort tid senare slå igen vår butik för att koncentrera oss på onlineförsäljning. Trots ekonomisk svacka i världsekonomin och ökad konkurrens har vi stadigt ökat vår försäljning. Under resans gång har vi utvecklats till att idag vara den webshop som sticker ut mest och vågar testa att ta in nya klädmärken som man inte kan hitta någon annanstans på nätet.

AFFÄRSIDÈ

Vår affärsidé är att erbjuda män det absolut noggrannast utvalda sortimentet av ungt trendigt herrmode i en mix av välkända, prisvärda märkeskläder och unika nystartade varumärken från både Sverige och övriga världen. Under inköpsmöten ägnar vi väldigt mycket tid åt att grundligt gå igenom kollektionerna och prova allt vi köper in. Viktigt för oss är även att hålla en bra bredd av olika typer av herrkläder så du kan handla till olika tillfällen. Vi testar gärna att köpa in från nystartade spännande designers. Fokus ligger förstås hela tiden på att kläderna ska vara moderiktiga, snygga, hålla en hög kvalitet och ha en bra passform. Oavsett vad det står för märke på lappen

ÖVRIG INFO

Vi vill kunna tillhandhålla kläder till så bra pris som det bara är möjligt. I vissa fall vill dock klädtillverkarna att man ska hålla rekommenderade priser och då respekterar vi detta. Men för att ändå säkerställa att du som kund inte kan hitta en vara billigare i någon annan svensk butik, vare sig på nätet eller i en fysisk butik, har vi infört en prisgaranti. Denna innebär i korta drag att vi ger dig 5% lägre pris än den billigaste konkurrenten. Därför kommer du alltid att handla billigast herrkläder på Paapi. För att göra shoppingen så enkel för dig som möjligt visar vi kläderna med stora bilder från många vinklar. Vi har även en snabbkassa som gör att ditt köp går att genomföra på rekordkort tid utan att du behöver registrera några användaruppgifter. Dina uppgifter hämtas automatiskt och kassan är numrerad i steg och enkelt uppbyggd. Vill du kunna ha koll på tidigare beställningar och annan information eller registrera dig för nyhetsbrev kan du enkelt skapa ett login. Varorna levereras på 1-3 dagar och det är fri frakt på alla ordrar. Om du är osäker över något eller tex vill veta mått på ett plagg ser vi gärna att du kontaktar oss så vi kan hjälpa till. Om din storlek är slutsåld på en viss produkt hjälper vi dig att beställa in om det finns att tillgå hos leverantör. Du når oss lättast på mejl: info(at)paapi.se alla dagar i veckan. Vi har gärna en personlig relation med dig som kund.